Uw apotheker(s):

Mevr. C.E. Herlaar- van Dam, Dhr. J.G. Maar

Tel: 0486 47 21 95

apotheekgrave@ezorg.nl

Medicatie Afhaalautomaat


Staat u bij Apotheek Grave ingeschreven? Dan kunt u gebruik maken van de gratis Medicatie Afhaalautomaat. In deze automaat kunt u 24 uur per dag uw herhaalmedicatie afhalen, nadat u deze heeft aangevraagd. Staat u nog niet ingeschreven in onze apotheek? Dan kunt u zich eerst inschrijven in de apotheek (via de link) en daarna het onderstaande formulier invullen.

Wat is het?

Medicatie die u al langere tijd gebruikt, kunt u 24 uur per dag ophalen bij Apotheek Grave via de Medicatie Afhaalautomaat. Hierin kunnen wij uw medicatie klaarleggen zodra u uw herhaalrecepten heeft aangevraagd.
Medicatie die u voor de eerste keer gaat gebruiken kunt u alleen in de apotheek zelf afhalen. Ook koelkastartikelen en zeer volumineuze artikelen kunnen niet in de automaat.

Hoe werkt het?

Zodra u uw recept heeft aangevraagd, wordt het door de apotheek klaargemaakt en voor u klaargelegd in de automaat. U ontvangt dan een SMS of email met het bericht dat u het kunt ophalen en een 6-cijferige code. Deze code kunt u eenvoudig intoetsen op de automaat, waarna de medicatie door de automaat wordt uitgegeven.
Zodra u het bericht heeft ontvangen, heeft u 3 dagen de tijd om uw medicijnen op te halen. 24 uur voor het verstrijken van deze 3 dagen krijgt u nog een tweede SMS om u te herinneren aan het ophalen van uw medicatie.

Hoe schrijft u zich in?

  1. U vult hieronder uw gegevens in. Voor middelen die wij niet rechtstreeks bij uw verzekeraar kunnen declareren, of waarvoor een eigen bijdrage geldt ontvangt u een contantnota. Het te betalen bedrag staat in het afhaalbericht, u bent dus altijd van tevoren op de hoogte van de kosten. Het eventueel te betalen bedrag, kan via de pinautomaat voldaan worden.
  2. Klik op verzenden gegevens.